Universal Creation AB är ett Stockholmsbaserat ingenjörsbolag som utvecklar, tillverkar och säljer högkvalitativa konsumentprodukter. Universal Creation AB är också engagerade i gemensamma samarbeten med externa partners i fråga om produktutveckling, kvalitetsstyrning och upprättande av massproduktion. De har omfattande kunskap och erfarenhet från att lansera produkter från alla stadier till massproduktion.
De tror att ett gott första intryck och en konsekvent positiv känsla är nyckeln till nöjda kunder. Därför är en väl genomtänkt design betydelsefull för deras arbete, men de ser sig främst motiverade genom att leverera vad de uppfattar som optimal användbarhet. Funktionalitet är deras enskilt viktigaste referenspunkt när de skapar produkter.
UNISYNK är ett globalt varumärke och produktlinje helägt av Universal Creation AB. Det är en produktserie baserad på filosofin att skapa väl genomtänkta, intuitiva, prisvärda och unika lösningar av högsta kvalitet som syftar till att överbrygga klyftan mellan teknik och optimal funktion för massmarknaden.

UNISYNK

Art.nr: 240008 Veil. pris: 1 199,00 kr

Valgte filtre

Filter

Beklager, ingen filtre tilgjengelig

Totalt: 1
Ditt søkeresultat inneholder mer enn 96 artikler. Endre dine søkekriterier for å kunne sortere på pris. Obs! Forandringer i filter som genererer flere enn 96 treff, nullstiller sorteringen.
Art.nr: 240008 Veil. pris: 1 199,00 kr